Пространства за Релакс

Елипс Център предлага на своите наематели перфектната комбинация между елегантна, комфортна работна среда и различни възможности за отдих.

 

Фоайе: Елегантният интериор ще ви накара да се почувствате освежени с първата стъпка навътре, когато се вгледате в озеленената стената зад рецепцията. Таваните с височина от 5,80м осигуряват слънчева светлина и създават усещане за свобода и простор.

 

Тераси: Разположете се на терасата на нашия ресторант, за да изпиете своето кафе - чудесен начин да планирате вашия натоварен график и да дадете пълен с енергия старт на деня. Или просто да се насладите на своята почивка, заобиколени от зеленина и прекрасна гледка към Витоша. От терасата на последния етаж  на сградата се открива прекрасна панорама към градския пейзаж на столицата, правейки я подходящо място за частни събития и тиймбилдинги.

 

Лоджии: Желаете да освежите мислите си и се нуждаете от свеж въздух, но имате само 10 свободни минути? Не е необходимо губите  време. Елипс Център разполага с лоджии на всеки етаж -  открито пространство само на  няколко секунди разстояние от бюрото ви.

 

За удобството на нашите наематели планираме модерна фитнес зала и кътове за отдих.