За сградата

ElLipse Center view

Уникалният дизайн на сградата е вдъхновен от Наклонената кула в Пиза, а елипсовидната форма и елегантният външен и вътрешен дизайн правят сградата отличителна със своя стил.

Наклонът от 5м е към един от основните булеварди в столицата, Цариградско шосе, в открояващия се нов технологичен център на столицата. Местоположението позволява бърза връзка чрез личен или градски транспорт до центъра и летището, както и близките жилищни райони.

Обновената ни концепция съчетава комфортна и функционална визия и изпълнение, отговарящо на най-високите изисквания. Всеки етаж предлага гъвкаво разпределение и улеснява планирането при бързоразвиващите се компании.

Въпреки че проектът беше замразен, той беше изключително добре запазен, което го превърна в предпочитано място за снимки на редица филми, сериали, фотосесии, рекламни и видео клипове.

Сега обновеният Елипс Център е в процес на довършително строителство с финансирането на "ЮРОБАНК БЪЛГАРИЯ" АД и Главен Изпълнител Щрабаг АД.